Halloween ontbijt

        Durf jij het aan???

Met dit ontbijt ga je griezelen!!  De dag beginnen met de lekkerste broodjes, is dat nou een spin? Zwart kolkende sap en een lekker flesje rood goed voor de bloeddorstige tafelgenoten!! Urghll, van wie zijn die vieze vingers? Dit ontbijt is griezelig lekker en wordt een akelig spannend feestje om te eten én te beleven!!!!

Onze inkopen doen we zoveel mogelijk lokaal (Slagerij Van der Horst, Lisse de Delicatessenbank en  Versspecialist Erwin Jansen), daar waar we verpakkingen nodig hebben, werken we met de meest duurzame en milieuvriendelijke en veel producten wordt huisgemaakt.

Liever geen geen vis of liever vegetarisch? Dit kun je bij bestelopties aangeven. Dit ontbijt is te bestellen in de 3 Eerbeekse Halloweenweekenden – 17 en 18, 23 en 24, 30 en 31 oktober.

45.00

Meer dan 2 personen?

Het halloweenontbijt  is samengesteld voor 2 personen. Wil je ook anderen mee laten genieten van dit griezelige ontbijt, dan kun je hieronder bijbestellen voor het aantal personen die erbij komen.

12.50

Voor kinderen (tot ong. 11 jaar) hebben we heel lekkere enge aanvullingen:

7.50

ontbijtservice hall

Genieten maar!

Wij doen ons best om van elk ontbijt weer iets speciaals te maken…

Natuurlijk kunnen wij bij de invulling rekening houden met wensen en eventuele allergieën.

Liever geen alcoholhoudende drank in je ontbijt? Dat kan. Bij bestelopties op de betaalpagina kun je dit, en eventuele andere wensen, aangeven.

Openingstijden

We zijn bereikbaar:

MAANDAG T/M VRIJDAG

10:00 - 13:00

ZATERDAG

10:00 -13:00

ZONDAG

11:00 -13:00

06-235 577 21
info@grootboerleontbijtenlunchservice.nl