Kerstontbijt

(Zie ook FB voor onze ‘lekker-vers-met-Kerst-brooddozen’)

Alleen te bestellen voor 1e Kerstdag

Heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijt, gezellig aan tafel – alleen of met z’n twee, met het hele gezin of met nog veel meer!

We hebben een heerlijk, uitgebreid en mooi kerstontbijt samengesteld. Dit hebben we gedaan met de meeste zorg en passie en het geeft al vooral veel voorpret!

Er is veel lekker vers gebakken (desem-) brood(jes), zachte broodjes, 2 soorten croissants, natuurlijk veel zoets, speciaal brood, veel verse huisgemaakte producten  en nog véél meer in het Kerstontbijt komt!

Onze inkopen doen we zoveel mogelijk lokaal (Slagerij Van der Horst, Lisse de Delicatessenbank en  Versspecialist Erwin Jansen, Plus Van Tetering), voor het kerstontbijt werken we met de meest duurzame en milieuvriendelijke verpakkingen en veel producten zijn huisgemaakt.

Liever geen vis, alcoholvrije bubbels, vegetarisch of een allergie? Dit kun je bij bestelopties aangeven. Dit ontbijt is alleen te bestellen voor 1e Kerstdag en wordt bezorgd tussen 8.00 en 11.00 uur.

55.00

Meer dan 2 personen?

Het kerstontbijt  is samengesteld voor 2 personen. Wil je ook anderen mee laten genieten van dit heerlijke ontbijt, dan kun je hieronder bijbestellen voor het aantal personen die erbij komen.

17.50

Voor kinderen (tot ong. 11 jaar) hebben we heel lekkere aanvullingen:

8.50

ontbijtservice hall

Genieten maar!

Wij doen ons best om van elk ontbijt weer iets speciaals te maken…

Natuurlijk kunnen wij bij de invulling rekening houden met wensen en eventuele allergieën.

Liever geen alcoholhoudende drank in je ontbijt? Dat kan. Bij bestelopties op de betaalpagina kun je dit, en eventuele andere wensen, aangeven.

Openingstijden

We zijn bereikbaar:

MAANDAG T/M VRIJDAG

10:00 - 13:00

ZATERDAG

10:00 -13:00

ZONDAG

11:00 -13:00

06-235 577 21
info@grootboerleontbijtenlunchservice.nl