Kerstontbijt

           zondag 24 december en 25 december – eerste Kerstdag

Heerlijk genieten van het kerstontbijt!

Geniet van een heerlijk ontbijt op eerste kerstdag! Heerlijk alleen, gezelllig met z’n twee of met het hele gezin of misschien wel het ultieme begin van een familiedag!!

Wij gaan dit met passie en plezier voor je verzorgen! Met o.a. desembrood(jes), croissants, lekker iets zoets, vele soorten beleg, kerstbrood, huisgemaakte salades, verse sap, iets van yoghurt, stoofpeertjes en meer.

Onze inkopen doen we zoveel mogelijk lokaal en voor dit verwenontbijt werken we met de meest duurzame en milieuvriendelijke verpakkingen en veel producten zijn huisgemaakt.

Liever geen vis, geen alcohol of vegetarisch of een allergie? Dit kun je bij bestelopties aangeven. Let ook op noten, wij werken vaak met noten.

Het kerstontbijt wordt tussen 8.00 en 11.00 uur bezorgd. Bij het tijdslot kunt u hiervoor kiezen, bij bestelopties mag een voorkeurstijd aangegeven worden, hier zullen we zo veel mogelijk rekening mee proberen te houden.

55.00

Meer dan 2 personen of juist alleen?

Het kerstontbijt  is samengesteld voor 2 personen. Wil je ook anderen mee laten genieten van dit heerlijke ontbijt, dan kun je hieronder bijbestellen voor het aantal personen en/of kinderen die erbij komen. Ben je alleen, neem dan even contact met ons op

17.50

Voor kinderen (tot ong. 11 jaar) hebben we heel lekkere aanvullingen:

8.50

ontbijtservice hall

Genieten maar!

Openingstijden

We zijn bereikbaar:

MAANDAG T/M VRIJDAG

10:00 - 13:00

ZATERDAG

10:00 -13:00

ZONDAG

11:00 -13:00

06-235 577 21
info@grootboerleontbijtenlunchservice.nl