Moederdag verwenontbijt

           NIET MEER TE BESTELLEN

Je moeder dit jaar een beetje extra verwennen? Wij hebben een heerlijk verwenontbijt op 8 mei a.s. met een origineel kado i.s.m. Serverenophout.nl, een eigen ontbijtplank voor de liefste moeder (met hart ingegraveerd en je mag ook nog eigen tekst toevoegen – dit kun je aangeven bij de bestelopties!!)

Wij gaan dit met passie en plezier voor je verzorgen! Met hemelse zoetigheden, lekker beleg, een super lekkere roombotercroissant, verse sap, iets van yoghurt, vers fruit, een stokbroodje om te delen en meer.

Onze inkopen doen we zoveel mogelijk lokaal (Slagerij Van der Horst, Lisse de Delicatessenbank en Versspecialist Erwin Jansen, Plus Van Tetering), voor dit verwenontbijt hebben we de samenwerking gezocht met Serverenophout.nl uit Eerbeek voor de ontbijtplank en we werken met de meest duurzame en milieuvriendelijke verpakkingen en veel producten zijn huisgemaakt.

Liever geen vis, of hou je niet zo van ei of kaas, vegetarisch of een allergie? Dit kun je bij bestelopties aangeven. Let ook op noten, wij werken vaak met noten.

45.00

Mogen ook anderen meegenieten?

Het moederdagverwenontbijt  is samengesteld voor … je moeder! Wil je ook anderen mee laten genieten van dit heerlijke ontbijt, dan kun je hieronder bijbestellen voor het aantal personen en/of kinderen die erbij komen.

12.50

Voor kinderen (tot ong. 11 jaar) hebben we heel lekkere aanvullingen:

8.50

ontbijtservice hall

Genieten maar!

Wij doen ons best om van elk ontbijt weer iets speciaals te maken…

Natuurlijk kunnen wij bij de invulling rekening houden met wensen en eventuele allergieën.

Liever geen alcoholhoudende drank in je ontbijt? Dat kan. Bij bestelopties op de betaalpagina kun je dit, en eventuele andere wensen, aangeven.

Openingstijden

We zijn bereikbaar:

MAANDAG T/M VRIJDAG

10:00 - 13:00

ZATERDAG

10:00 -13:00

ZONDAG

11:00 -13:00

06-235 577 21
info@grootboerleontbijtenlunchservice.nl