Vergader lunch

Een vergaderlunch? Of een vergaderontbijt?Laat maar aan ons over. Wij ontzorgen, één bericht is voldoende.

We kunnen de lunches helemaal naar uw wens samenstellen. In overleg is veel mogelijk. Wij maken heerlijk luxe belegde broodjes, iets zoets en fruit voor de garnering en hierbij serveren wij naar wens verse sap – in verschillende variaties, versgeperste jus d’orange, melk/karnemelk en/of fruitwater.

Geen kantine aanwezig en af en toe toch behoefte om samen met je collega’s de lunch door te brengen en geen zin om dit buiten de deur te doen? Een vergaderlunch? 

Dan is dit een ideale oplossing. De lunch kan op verschillende manieren worden ingevuld. Ideaal als vergaderlunch is de lunchplank, luxe broodjes – divers belegd en mooi opgemaakt. Zie foto hieronder.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

GB Lunch

Het tijdstip van de GB Lunch is naar uw keuze, dat kan variëren van 10.30 – 18.00 uur. (Maar ook een vergaderontbijt is mogelijk).

Gerechten die we aanbieden voor onze lunch zijn o.a. een heerlijke seizoensoep, mooie rustieke broden/broodjes, ook hiervoor gebruiken wij ons smakelijke 100% natuurlijk brood – wat op de steenovenvloer is gebakken, diverse soorten beleg, een glaasje hangop met lekkers, vers fruit, salades en eventueel geserveerd met fruitwater, melk en karnemelk. Een GB Lunch vanwege een speciale gelegenheid…. Wij horen het graag!!

Wil je een GB Lunch reserveren, bel of mail ons!