Ontbijtmand

Ben je toe aan een heerlijk ontbijt en niet in de gelegenheid om deze zelf te maken of daar gewoon even geen zin in, dan is de GB Ontbijtmand een ware uitkomst. De mand wordt (afgesloten) bezorgd met ons heerlijke (desem-)brood(jes), beleg, sapje en meer om lekker te ontbijten. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Van onze ontbijtservice kun je al gebruik maken vanaf 2 personen, de kosten per persoon bedragen:

15.00

Geef hier aan voor hoeveel personen je wilt bestellen:

Optionele producten

Groot Boerle ontbijtmand

Er even lekker tussenuit. Verblijven in de omstreken van Hall, overdag genieten van de omgeving – lekker fietsen en/of wandelen, waarna het heerlijk toeven is in jouw verblijf. Hoe aangenaam zou het zijn om na een ontspannen overnachting te kunnen genieten van wat extra luxe?

Wij bieden een heerlijk en goed gevulde ontbijtmand voor 2 personen of meer, met onder meer rustiek brood – 100% natuurlijk (bevat geen toevoegingen) en is op de steenovenvloer gebakken – diverse soorten broodbeleg, roerei,  pannenkoekjes, vers fruit, hangop of griekse yoghurt met topping en vers geperste jus d’orange.

Wij zorgen ervoor dat de mand vóór 09.00 uur bij jouw verblijf is. De mand is afgesloten, je hoeft er dus niet voor op te staan of aanwezig te zijn. Mocht je al voor een vroege ochtendwandeling op pad zijn, dan staat deze bij terugkomst op een afgesproken plek.

Natuurlijk kunnen wij bij de invulling rekening houden met jouw wensen en eventuele allergieën. Van deze ontbijtservice kun je al gebruik maken vanaf 2 personen.