Bake-off brood

Brood zoals het bedoeld is ….

Dit was het uitgangspunt, waarmee het brood waar Groot Boerle Bake-off mee werkt, is ontwikkeld. Een uniek proces waarbij het deeg gemiddeld 24 uur rijst. Waar gebakken wordt op natuursteen. Waarbij gebruik wordt gemaakt van honderd procent natuurlijke grondstoffen. Brood wat smaakt zoals de Franse bakker het ooit bedoeld had, geproduceerd met de technieken van morgen.

Zes jaar geleden begonnen

Ik had kennis gemaakt met bovengenoemd brood en was ervan overtuigd dat iedereen dit brood verdiende. En daar heb ik mijn werk van gemaakt. Ik ben begonnen als leverancier aan de horeca in de omgeving van Hall.

Het levergebied werd ieder jaar wat uitgebreid en ook steeds vaker vroegen particulieren of er een mogelijkheid bestond om  ‘ons brood’ te kopen. Dit doen we af en toe met acties, op fairs en de wintermarkt van Hall.

Contact opnemen

Voor meer informatie over Groot Boerle Bake-off Brood, kunt je contact opnemen via WhatsApp of ons bellen: 06-23557721 of mailen naar info@grootboerlebrood.nl