Over ons

ONS VERHAAL

Een vleugje rock ‘n roll

Groot Boerle Ontbijt- en Lunchservice is het bedrijf in jouw buurt, die aan al je traditionele favorieten een nieuwe en hippe draai geeft. Verse ingrediënten met een vleugje rock ’n roll, wij maken echte gerechten voor echte mensen. Of je nu meer interesse hebt in ontbijt, middag- of avondmaal of iets daar tussenin, bij ons zit je goed. Kies daarom Groot Boerle Ontbijt- en Lunchservice voor je volgende evenement en geniet van huisbereide broodmaaltijden zonder de rompslomp ervan.

We zijn een klein team en proberen van een broodmaaltijd iets speciaals te maken, van romantisch en intiem tot ideaal en effectief. Denk aan een feestelijk ontbijt, omdat er een huwelijksdag gevierd mag worden. En voor jouw afdeling is het misschien volgende week wel handig om een vergaderontbijt in te lassen… Of gewoon lekker makkelijk, omdat het kan!

Voor elke gelegenheid

Een feestelijk ontbijt omdat er een huwelijksdag gevierd mag worden, een vergaderontbijtje op het werk of gewoon lekker makkelijk, omdat het kan!

Romantisch & Intiem

We zijn een klein team en proberen van een broodmaaltijd iets speciaals te maken, van romantisch en intiem tot ideaal en effectief.

Verse ingrediënten

Verse ingrediënten met een vleugje rock ‘n roll, wij maken echte gerechten voor echte mensen.

“Mooie volle lunchmand genoeg voor iedereen. Lekkere broodjes en bezorging volgens afspraak. ”

Peter N.

“Afgelopen zondag heerlijk genoten van een ontbijtkrat met mijn man.”

Jolanda M.