Paasontbijt

 

UITVERKOCHT!!!!

Wat zou het heerlijk zijn om op de ochtend van 1e  Paasdag te starten met een fantastisch ontbijt, waarvoor je alleen de deur open hoeft te doen!

Dan kan! Wij zorgen voor veel lekkere broodjes, mooie broodspecials, lekker veel beleg, yoghurt++, zoetigheid, fruit en meer, maar natuurlijk mogen de eieren niet ontbreken!!

Onze inkopen doen we zoveel mogelijk lokaal en voor dit verwenontbijt werken we met de meest duurzame en milieuvriendelijke verpakkingen en veel producten zijn huisgemaakt.

Liever geen vis, geen alcohol of vegetarisch of een allergie? Dit kun je bij bestelopties aangeven. Let ook op noten, wij werken vaak met noten.

Het paasontbijt wordt op 1e Paasdag tussen 8.00 en 11.00 uur bezorgd. Bij het tijdslot kunt u hiervoor kiezen, bij bestelopties mag een voorkeurstijd aangegeven worden, hier zullen we zo veel mogelijk rekening mee proberen te houden.

HELAAS, TE LAAT = volgeboekt!!!

45.00

Meer dan 2 personen of juist alleen?

Het paasontbijt  is samengesteld voor 2 personen. Wil je ook anderen mee laten genieten van dit heerlijke ontbijt, dan kun je hieronder bijbestellen voor het aantal personen en/of kinderen die erbij komen. Ben je alleen, neem dan even contact met ons op

17.50

Voor kinderen (tot ong. 11 jaar) hebben we heel lekkere aanvullingen:

8.50

ontbijtservice hall

Genieten maar!