Paasontbijt

           Zondag 9 april – eerste paasdag

Gezellig genieten van het paasontbijt!

Geniet van een heerlijk ontbijt op eerste paasdag! Heerlijk alleen, gezelllig met z’n twee of met het hele gezin of misschien wel het ultieme begin van een familiedag!!

Wij gaan dit met passie en plezier voor je verzorgen! Met o.a. desembrood(jes), croissants, hemelse zoetigheden, vele soorten beleg, eieren(!!!), huisgemaakte salades, verse sap, iets van yoghurt, vers fruit en meer.

Onze inkopen doen we zoveel mogelijk lokaal (Slagerij Van der Horst, Lisse de Delicatessenbank en  Versspecialist Erwin Jansen, Plus Van Tetering), voor dit verwenontbijt werken we met de meest duurzame en milieuvriendelijke verpakkingen en veel producten zijn huisgemaakt.

Liever geen vis, of hou je niet zo van ei of kaas, vegetarisch of een allergie? Dit kun je bij bestelopties aangeven. Let ook op noten, wij werken vaak met noten.

45.00

Meer dan 2 personen of juist alleen?

Het paasontbijt  is samengesteld voor 2 personen. Wil je ook anderen mee laten genieten van dit heerlijke ontbijt, dan kun je hieronder bijbestellen voor het aantal personen en/of kinderen die erbij komen. Ben je alleen, neem dan even contact met ons op

17.50

Voor kinderen (tot ong. 11 jaar) hebben we heel lekkere aanvullingen:

8.50

ontbijtservice hall

Genieten maar!

Wij doen ons best om van elk ontbijt weer iets speciaals te maken…

Natuurlijk kunnen wij bij de invulling rekening houden met wensen en eventuele allergieën.

Liever geen alcoholhoudende drank in je ontbijt? Dat kan. Bij bestelopties op de betaalpagina kun je dit, en eventuele andere wensen, aangeven.

Openingstijden

We zijn bereikbaar:

MAANDAG T/M VRIJDAG

10:00 - 13:00

ZATERDAG

10:00 -13:00

ZONDAG

11:00 -13:00

06-235 577 21
info@grootboerleontbijtenlunchservice.nl